Lokalgrupp - Färdigställande av lokalen, underhåll, service,rutiner för städning, inköp av förbrukningsmaterial.
Kontakperson i styrelsen: Kennet Byström
 
Sponsorgrupp - Söka sponsorer och samarbetspartners till föreningen, ta fram underlag för offerter avseende hyra av lokalen.
Kontaktperson i styrelsen: Kennet Byström
 
Marknadsföring, medlemsrekrytering - Ta fram annonsmaterial till externa annonser och informationsblad/foldrar m.m. Komma med förslag och arrangera marknadsförande åtgärder, ex Kick-off för företag, kurser på annan ort, hur når vi ut till medlemmar? Ge förslag till hemsida och Facebook.
Kontaktperson i styrelsen: Sara Ring
 
Kurser och utbildning - Ta fram ledare och offerter till medlemmarnas kursönskemål, ge förslag till nya kurser/träningar och nya ledare.
Kontaktperson i styrelsen: Britt-Marie Andersson
 
Trivsel/Fikagrupp - Ta fram arbetslistor till medlemmarna så att de kan anmäla sig för att hjälpa till och ansvara för inköp och att fixa fika på danskvällar och kursdagar/helger, visa hur redovisningen går till, städa köket efter fikat, komma med förslag och inköp av utsmyckning/pynt till lokalen, arrangera trivselaktiviteter.
Kontaktperson i styrelsen: Britt-Marie Andersson
 
Festgrupp - Ge förslag och arrangera evenmang, klubbkvällar, fester m.m.
Kontaktperson i styrelsen: Erika Halvarsson
 
Uppvisningsgrupp - Skapa och boka tillfällen där vi får visa upp oss. Träning inför uppvisningar
Kontaktperson i styrelsen: Erika Halvarsson
 
Barn och ungdomsgrupp - Besöka skolor etc, dra igång barnkurser samt kurser och aktiviteter för ungdomar.
Kontaktperson i styrelsen: Erika Halvarsson
 
Rahmsgrupp - Boka band och arrangera danser, städa och pynta logen, ta fram anmälningslistor för medlemmar till fikaservering, kassan och parkeringsvakter. ta emot banden och fixa mat när det behövs, städning/ stängning m.m.
Kontaktperson i styrelsen: Sara Ring
 
Kursledare: Leda löpande kurser, bemaning med hjälp av hjälpdansare till städning av danssalar efter kurserna och bemaning av reception under kurskvällar.
Kontaktperson i styrelsen: Kennet Byström
 
Vi behöver all hjälp vi kan få för att få våran klubb och fina klubblokal fungerande så tveka inte att höra av er. Det finns något som passar alla.